Strategisch social media plan om je online media slim te regelen en te plannen. Minimaal tijd besteden aan online media en toch vindbaar en zichtbaar zijn!

Praktisch

Kennis

Vertrouwen

Social media met een plan

‘Social media is een hoop gedoe’. Welnee!

Goed gebruik maken van de zakelijke kansen die kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn bieden is een slimme zet, maar voor veel ondernemers klinkt het als een hoop gedoe en een tijdrovende klus. Minimaal tijd besteden aan je social media en toch vindbaar en zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Klinkt goed, toch?

Jouw klanten brengen uren door op social media

Dus doe er iets mee! Als je social media laat voor wat het is, betekent dat voor jou als ondernemer dat je kansen laat liggen. Want wat je ook verkoopt of welke dienst je ook verleent, jouw klanten zitten op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Door regelmatig goede content plaatsen op de platformen waar jouw doelgroep zit, laat je ze weten dat je er bent en wat je te bieden hebt. Met het versturen van een periodieke nieuwsbrief bouw je een slimme mailinglist op van potentiële klanten en kun je ze benaderen met nieuws, producten, diensten en acties.

Social media, slim regelen en praktisch inplannen

In een traject van 3 maanden maken we samen korte metten met dat gedoe. In een aantal sessies richt ik slimme systemen voor je in en geef ik training, zodat je na 3 maanden met een minimale tijdsinvestering maximaal rendement uit social media haalt. Zo kunnen jij en je personeel de focus leggen op werk en is je bedrijf ondertussen online hartstikke zichtbaar.

Social media met een plan

  • 1 keer goed inrichten en af van gedoe
  • Leer organiseren en plannen van je online zichtbaarheid
  • Inrichten en op elkaar afstemmen van website, social mediakanaal en nieuwsbrief
  • Content kalender afgestemd op je doelgroep en doelstellingen
  • Begeleiding en training

Meer weten?

Ook rust creëren en je online zichtbaarheid vergroten? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek of informeer naar de mogelijkheden.

Duur: 3 maanden

Investering: vanaf € 1.950 (excl. BTW)

Waarom klanten kiezen voor ConMar

Lees hier de ervaringen van klanten en waarom zij voor ConMar hebben gekozen.