Wat klanten vertellen over ConMar

Praktisch

Kennis

Vertrouwen

 • Ingrid van Ophem van Succesvoller Verkopen vertelt over haar ervaringen met ConMar
  Het is al een poosje terug dat ik de LinkedIn training bij Els heb gevolgd, maar ik maak nog steeds gebruik van haar tips en tricks. De praktische en persoonlijke feedback op mijn profiel was heel prettig. Het was meteen helder waar mijn verbeterpunten lagen. En met de tips van Els heb ik dat ook al tijdens de training kunnen aanpassen. Door deze training is mij nu ook duidelijk hoe ik LinkedIn als een acquisitiemethode kan gebruiken. Wil je meer resultaat halen uit jouw LinkedIn profiel dan raad ik je zeker aan om een training bij Els te volgen.
  Ingrid van Ophem
  Succesvoller Verkopen
 • Nathalie Menke van Me Professionals vertelt over haar ervaringen met ConMar
  De LinkedIn training van Els die ik begin 2019 heb gevolgd was een echte eye-opener. Niet alleen LinkedIn kwam aan bod, maar alle cursisten kregen een beter inzicht en vooral overzicht in social media en de impact die het kan hebben. In augustus heb ik als vervolg nog een paar extra uren geboekt om mij verder te laten informeren. Els is helder in haar uitleg, heeft veel kennis van zaken en haar prettige manier van trainen zorgt ervoor dat ik in de toekomst zeker nog een keer terugkom!
  Nathalie Menke
  Me Professionals
 • Ron Hermans van Hermans Werving en Advies vertelt over ConMar
  Regelmatig vertelde Els over de voordelen van het goed inzetten van social media en MailChimp voor jouw bedrijf. Dit heeft mij tot nadenken gezet en was in het bezit van MailChimp maar deed er weinig tot niets mee. Mede door tijdgebrek en onwetendheid hoe MailChimp in combinatie met nieuwsbrief/blog/AVG te gebruiken en heb mij laten adviseren. Els heeft mij deskundig verder geholpen met inrichten en versturen van nieuwsbrieven via MailChimp. Niet alleen haar deskundig advies hierin maar ook de stok achter de deur om het te doen heeft mij enorm geholpen en verder gebracht.
  Ron Hermans
  Hermans Werving & Advies
 • Angela Besseling van Studio Kleur en Stijl Limmen over ConMar
  Els dank je wel voor jouw inzet om mijn bedrijf weer een boost te geven op het social media en marketing gebied. Met jouw professionele en toegankelijk manier van aanpak heb ik inmiddels al diverse stappen kunnen zetten. Voor mijn nieuwsbrieven heb je MailChimp in stijl ingericht die passend en aansluitend is bij mijn website. Een mooi zichtbaar geheel en ook zorg je voor meer vindbaarheid. Het is prettig samenwerken met jou omdat je meedenkt, je biedt diverse mogelijkheden aan en je blijft zo rustig dit alles is enorm helpend! Je neemt veel handelingen uit handen, handelingen die ik juist helemaal niet leuk vindt en waar ik als een bergt tegenop zag.
  Angela Besseling
  Studio Kleur & Stijl
 • Minca van Mossel van Minca's Kookkunst op Maat vertelt over haar ervaringen met ConMar
  Zoals elk jaar heb ik een kerstmenu op mijn website staan. Daarvoor moeten er pdf-bestandjes gemaakt worden die dan gekoppeld worden aan mijn website en de verschillende pagina’s. Dit jaar dacht ik dat het me zelf wel zou lukken. Ik vroeg Els om mijn website te bekijken, omdat ze dit in het verleden ook weleens voor me gedaan had. Maar ik was het prototype van iemand die zich bij haar leest moet houden en moet doen waar zij goed in is. En dat is geen wordpress websites aanpassen. Bij het bekijken kreeg Els allerlei rare dingen te zien. Ze heeft me geholpen om het weer recht te zetten, daarvoor was een backup voor nodig die ze vervolgens voor me aangepast heeft met het kerstmenu. Daarnaast ook nog wat andere (technische) zaken aangepakt en mijn website is weer helemaal top! En de eerste bestellingen voor kerst komen ook al binnen? Ik kan Els van harte aanbevelen voor je social media, maar ook zeker voor hulp bij je website. Ze heeft alles heel snel weer voor elkaar gekregen. ’s-Avonds appen of bellen, niets was je teveel.
  Minca van Mossel
  Minca's Kookkunst op Maat
 • Testimonial Koenraad Frans van De PensioenPartners uit Bergen

  Ik heb Els gevraagd om advies. Ik maakte erg weinig werk van mijn online zichtbaarheid. Als ondernemer zou het me veel tijd kosten om uit te zoeken hoe ik dat zou kunnen vergroten. Vandaar mijn keuze om dat aan een specialist over te laten. Middels een viertal gesprekken, heeft Els al mijn wensen geïnventariseerd en uitgewerkt. Wat nu rest is een weloverwogen plan, waarbij een combinatie is gemaakt tussen het delen van informatie op LinkedIn, het plaatsen van artikelen op mijn website en het schrijven van nieuwsbrieven. Els heeft daarbij ingeregeld dat ik berichten in een wachtrij kan zetten die op vooraf bepaalde tijdstippen worden verzonden. Ook wordt informatie automatisch doorgezet, bijvoorbeeld een geplaatst artikel op de website komt tevens beschikbaar in LinkedIn. Dit alles scheelt mij veel tijd en neemt bovendien de stress weg van het op bepaalde momenten moeten plaatsen van berichten. Op dit moment werk ik nu een aantal maanden in de door Els voorgestelde systematiek en ben positief verrast hoe vaak bijvoorbeeld mijn pensioen gerelateerde artikelen nu op LinkedIn worden bekeken. Ook de statistieken van mijn website, bevestigt een duidelijke verhoging van het aantal bezoekers.

  Koenraad Frans
  De PensioenPartners
 • Is social media nu echt een black box of lijkt dat maar zo. Voor mij is het, ondanks dat ik best actief ben op sociaal media, nog ongrijpbaar. Voor Els heeft social media geen geheimen. Els heeft mij een VIP social media training gegeven. Tijdens deze training hebben we alle social mediakanalen gescand en heeft Els hele handige tips en trucs gegeven die ik direct kon aanpassen. Ook hebben we Mailchimp optimaal ingericht. En kan ik weer verder. Zij doet dat met een enorme deskundigheid en veel geduld. Een paar weken na de training neemt ze contact op om te checken hoe het gaat. Je kunt haar altijd bellen of mailen met aanvullende vragen. Zij reageert dan snel en dat alles is "service van de zaak". Els super bedankt voor het meedenken en social media-en voor De Ommezwaai en Ondernemen Werkt! en het sociaal op de kaart zetten van mijn bedrijven.

  Jacqueline Boots
  Ondernemen Werkt!
 • Linda Karregat - directeur Eczoil b.v. - als ik zelf weer eens worstel met mijn sociale media, is Els Vriese de eerste die ik bel!

  Ik zocht een social-mediaexpert en kwam in contact met Els Vriese. In ons eerste gesprek voelde ik al meteen een prettige klik. Een leuke vrouw met kennis van zaken, dat was duidelijk.Daarom besloot ik haar te vragen voor een presentatie over social media op een avond van mijn vrouwennetwerk dat 3 à 4 keer per jaar bijeenkomt. Dat bleek een goede zet! Els wist op die bewuste avond 32 vrouwen uit verschillende branches te boeien met prima toepasbare informatie over LinkedIn en Facebook. Waarom zijn social media zo relevant, hoe moet je je profiel updaten, wat is belangrijk om ingevuld te hebben, dat soort praktische zaken. Geen ingewikkeld verhaal, maar een compacte presentatie met veel ruimte voor vragen van de aanwezigen. Die vragen waren voor anderen meestal ook weer interessant en zo werd het een dynamische en leerzame bijeenkomst. De deelnemers kregen na afloop de sheets van de powerpoint individueel toegestuurd, inclusief handige tips over beeldrecht op social media. Deze avond bevestigde voor mij het professionele beeld dat ik al van Els had. En als ik zelf weer eens worstel met mijn sociale media, is zij de eerste die ik bel!

  Linda Karregat
  Eczoil B.V.
 • Al 15 jaar ben ik ondernemer zonder noemenswaardige aandacht aan social media te besteden, maar daar is nu toch iets in veranderd.

  Al 15 jaar ben ik ondernemer zonder noemenswaardige aandacht aan social media te besteden, maar daar is nu toch iets in veranderd. Dat komt doordat ik Els ontmoette. Een energiek en enthousiast specialist op het gebied van 'Online en social media marketing'. Ze biedt diverse pakketten, maar ik wilde natuurlijk weer net iets anders. En dat blijkt bij Els te kunnen. Het werd een: "VIP 1-op-1 Workshop Online & Social Media". In een paar uur pakte ze systematische al mijn wensen, vragen en twijfels aan. Vasthoudend doorvragen op wat ik precies wil en welk werk, welke klant en welke toekomstperspectief me voor ogen staan. Heel specifiek op mijn situatie gericht. Met praktische tips en suggesties voor m'n website, de structurele aanpak van een nieuwsbrief en INs en OUts van LinkedIn. Precies wat ik nodig had. Ik ben nu druk bezig al het geleerde te verwerken en ik ben buitengewoon tevreden. Na afloop stuurde Els nog een praktische hand-out, met de belangrijkste onderwerpen die ze me had uitgelegd. Buitengewoon praktisch en effectief. Kortom, advies van Els is een aanrader!

  Wim van Bokhorst
  KEETmeester Wim van Bokhorst.
 • Margreet Zijlstra van Gifts4Promotion vertelt over ConMar
  Ik heb Els om expertise gevraagd en een 1:1 workshop gevolgd. Els heeft mij geadviseerd bij het inzetten van social media en website. We hebben tijdens een workshop diverse bestaande social media kanalen doorgenomen en waar nodig aanpassingen gedaan. Het resultaat: we zijn beter vindbaar en hebben een groter bereik van bestaande en nieuwe klanten.
  Margreet Zijlstra
  Gifts4promotion
 • Els heeft mij vooral geholpen bij het zetten van de eerste stappen in sociale media Anne Mare van Linde Indonesië Regisseur

  Els heeft mij vooral geholpen bij het zetten van de eerste stappen in sociale media. De fenomenen Facebook en LinkedIn waren al wel bekend bij mij, maar hoe zet je deze nu effectief in als communicatie tool voor je bedrijfen ultiem voor het verwerven van klanten. Hierbij heeft Els mij een aantal handige en vooral praktische tools gegeven waar ik nog steeds gebruik van maak. Ook blijft ze betrokken bij mijn activiteiten en geeft me soms net even het juiste duwtje in de rug.

  Anne Mare van Linde
  Indonesië Regisseur
 • Els heeft mij in laten zien wat het belang en de kracht is van social media en een goede website. De handigheid van haar strippenkaart, gaf mij de vrijheid om haar in te zetten waar nodig. Het is fijn dat ze meekijkt, meedenkt én ideeën aandraagt die waarde toevoegen. Zoals bij mij de mogelijkheid om een uitvaart wensenformulier te downloaden en het inzetten van een storyteller voor serie over artikelen over bijzonder warme en persoonlijke uitvaarten die ik heb mogen doen. Ieder zijn vak!

  Mirelle Draaijer
  Ligthart Uitvaartzorg
 • Met haar enthousiasme en uitgebreide kennis van social media heeft Els mij goed op weg geholpen met de online communicatie voor mijn bedrijf. Ze geeft je vertrouwen en maakt je wegwijs in de online communicatie. Iemand op wie je kunt bouwen!

  Karin Wateler
  Verbinding Werkt
 • Alles bij elkaar was het een buitengewoon zinvolle ochtend. Daarom beveel ik Els volmondig aan als social-mediaprofessional.

  Ik was niet bepaald handig met social media, maar wilde er voor mijn bedrijf wel optimaal gebruik van maken. Mijn pogingen kostten tijd en kopzorgen, maar tevreden was ik er niet mee. Inmiddels had ik Els Vriese leren kennen en ik vroeg haar toch maar eens om advies.Heel spontaan gaf ze mij kosteloos wat handige tips en tricks, die me twee dingen duidelijk maakten: 1) Els heeft verstand van haar vak en 2) social media is echt een slimme marketingtool. Eenmaal getriggerd, wilde ik er toch meer van weten. En dus besloot ik een social-mediatraining bij Els te volgen. Eén-op-één, in één intensief dagdeel. Els had vóór de training ook mijn website bekeken en dat leverde nog meer handige inzichten op. Ze leerde mij om LinkedIn en website aan elkaar te koppelen en daarmee de online vindbaarheid van mijn bedrijf te verhogen. Kortom een geweldige service en training en ik kan je een training bij Els Vriese zeker aanbevelen!

  Yvette Schoorl
  Yvette Werkplekdeskundige